A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. A MINDET ELFOGADOM gomb megnyomásával a szükséges és marketing cookie-kat is elfogadja. A Beállítások módosításával módosíthatja a cookie beállításokat, ahol bejelölheti a marketing cookie-k nem elfogadását is. A marketing cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban. A beállításokat a későbbiekben is bármikor módosíthatja a bal alsó sarokban található fogaskerékre kattintva.
 

 

Természetes és műbelek ipari felhasználóknak

1. Természetes belek húsipari felhasználásra

  • Sertés belek
  • Marha belek
  • Juhbél
  • Lóbél

2. Cellulóz alapú füstölhető vízgőzáteresztő műbelek húsipari felhasználásra

  • NOJAX cellulóz virsli belek
  • FIBROUS cellulóz bél száraz és félszáraz árukhoz

3. Kollagén füstölhető vízgőzáteresztő belek

  • DEVRO belek
  • FINE emészthető belek
  • 014 és SPR szárazárú és félszáraz áru belek
  • CRE és CRA-L ívelt belek krinolinhoz és szafaládéhoz (koszorúbél)
  • EDICOL kollagén fólia

4. Csomagoló anyagok, sonkaháló, és egyéb segédanyagok

5. Textilbelek

6. Csomagolt természetes és műbelek

 

1. Természetes belek húsipari felhasználásra

Sertésbelek
 

 

  • VÉKONYBÉL (1)
  • KULÁRÉ (2)
  • VASTAGBÉL (3)
  • GYOMOR (4)
  • VAKBÉL (5)
  • HÓLYAG (6)
  • NACHEND (7)


Sertés vékonybél

A vékonybelet túlnyomó részt a sütőkolbász, szárazkolbászok, lecsókolbász, hurka stb. készítéséhez ajánljuk. Ezeket a beleket átmérő szerint osztályozva, sós lében tartósítva hozzuk forgalomba. Raffolva is rendelhető.


Kaliberek:

  • 28/30
  • 30/32
  • 32/34
  • 34/36
  • 36/38
  • 38/40
  • 40/42
  • 42/45


Sertés gyomor
A gyomorba disznósajtot, sajtféléket, vagy nyelvből készült termékeket töltenek.

Sertés vakbél
Felhasználási javaslat: kulenhez, disznósajthoz

Sertés kuláré

Anatómiailag a végbelet jelenti. Ez meglehetősen sima, izmos vastag falú bélféleség, amit túlnyomórészt májasokhoz és vastagkolbászokhoz, szalámihoz használhatnak.

Az alábbi hosszúságokban hozzuk forgalomba: (cm)

  • 60 +
  • 80 +
  • 125 +
  • 160 +
  • Kötözött (40-50 cm)
  • 60-65 cm koca 50-60-as kaliber

Sertés vastagbél
Hurka és kolbász, májas készítéshez

 

Marha belek
 

 

  • VÉKONYBÉL (1)
  • VASTAGBÉL (2)
  • VAKBÉL (3)
  • HÓLYAG (4)


Marha vékonybél
A marha vékonybélnek nagyon sokoldalú a felhasználása pl. májasokhoz, hurkákhoz, krinolinhoz, szafaládéhoz. Az alábbi kalibereket forgalmazzuk.

  • 37/40
  • 40/43
  • 43/46
  • 46/49

Marha vastagbél
Főleg szalámi és bácskai hurka, parasztmájas készítéséhez használják.

  • 45/50
  • 50/55
  • 55/60
  • 60+

Marha vakbél
Hagyományos marha párizsi és disznósajt készítéséhez ajánljuk.

  • 120/130

Juhbél

Ez a juh vékony bele, főleg virsli és grill kolbász készítésére használják.
22/24- es kaliber elterjedt Magyarországon. Egyéb kaliberek is rendelhetőek. Tudjuk lágy és keménycsőre, illetve átlapoltan raffolva szállítani.


Lóbél

  • 60/65 kaliber

Vastagkolbász illetve májas készítéséhez javasoljuk.

 

 

2. Cellulóz alapú műbelek húsipari felhasználásra

NOYAX celofán virslibél

 

 

Természetes cellulóz alapanyagánál fogva füstölhető, igény szerint nyomtatható. Biztonságos, és problémamentes töltést tesz lehetővé mind az automata mind a kézi töltőgépeken. Raffolt rúd formájában kerül forgalomba. Igényelhető easy-peel változatban is, ami jól hámozhatóságot biztosít.
Kaliberek:12-38


FIBROUS szárazáru belek

 

 

A FIBROUS belek gyártásához speciális cellulóz alapú impregnált papírt használnak, amely biztosítja az állandó kalibert, az erős falat, valamint a füst és vízgőz áteresztő képességet.
Felhasználását javasoljuk szárazárukhoz, különösen főtt félszáraz árukhoz. Van jól hámozható típus, ami szeletelt termékekhez különösen javasolt. Tekercsben, vagy raffolt formában, igény szerint nyomtatatva tudjuk szállítani. Igényelhető easy-peel és tapadást elősegítő kezeléssel is. Számos színváltozatban rendelhető. Egyes típusai főtt füstölt sonkafélékhez, más típusok szalámi, vastagkolbász, turista készítéséhez javasoltak.
Kaliberek: 36-170

3. Kollagénbelek

A marha-, esetleg sertésbőr kollagénjének feldolgozásával nyert kollagén masszából készítik.

 

DEVRO belek
A cégünk a DEVRO S.r.o. cseh gyártó hivatalos képviselője Magyarországon.


FINE:
Emészthető bél elsősorban virslihez és hőkezelt grill kolbászhoz,
Egyenes változatban 16- tól 36-os kaliberig
Színtelen, karamell, lazac, fűst és sötét színekben.
Nyitott és zárt végű változatban

014 és SPR szárazárú és félszáraz áru belek
Nem emészthető kollagén belek száraz és félszáraz árukhoz: főzhető és nem főzhető változatban 35-től 120-as kaliberig.

CRE (emészthető) és CRA-L (nem emészthető) ívelt belek
Krinolinhoz és szafaládéhoz, és szárazáruhoz
24-től 43-as-es kaliberig.

EDICOL kollagén fólia
Főtt sonkafélék készítéshez illetve főtt rúdáru készítéshez sonkahálóval együtt
EDICOL „T” tömlő
60-tól 125-öc kaliberig
Színtelen, füst, sötét színben.

EDICOL „S” síkfólia tekercsben
40, 48, 58, 61 cm szélességben
színtelen és barna színben




 


4. Csomagoló anyagok, sonkaháló, és egyéb segédanyagok

  • Műanyag vödör biztonsági zárral zsírcsomagoláshoz
    • 1, 2 liter
    • 2,3 liter
    • 3,0 liter
    • 5,6 liter
  • Zsírkarton
    • 395x240x230 mm (normál)
    • 395x300x260 mm (nagy)
  • Zsírzsák
  • Akasztóhurok
  • Sonkaháló
    • 14/2
    • 16/2
    • 18/2
    • 24/2

5. Textil belek

A húsipari üzemek új termékeinek a fejlesztésében nagy segítséget nyújthat a textilbelek széles skálája. A kézzel varrott belek nagy formai választéka, színvariációk a nyomtatott kivitelek, mind segítenek valami újat megjelentetni a piacon, legyen szó főtt, füstölt, vagy száraz áruról.


6. Csomagolt természetes és műbelek
 

A csomagolt belek a házi disznóvágáshoz és kolbász, hurka szalámi stb. készítéshez készülnek. A természetes és műbelek széles skáláján mindenki megtalálja a neki megfelelő béltípust.

Csomagolt természetes belek

Sertés vékonybél:

  • 100 yardos fogyasztói vödörben
  • 10 m csomagolt, fogyasztói
  • 20 m csomagolt, fogyasztói
  • 10 m dobozos, fogyasztói
  • 20 m csomagolt I. osztály
  • 20 m dobozos I. osztály
  • 100 m csomagolt, osztályozott
  • 42+ 20 m csomagolt
  • 42+ 40 m csomagolt


Sertés vastagbél:

  • 5 m csomagolt
  • Sertés nachend
  • Egyéb sertésbél féleségek:
  • Sertés vakbél 2 db/cs.
  • Sertés culáré 125+
  • Sertés culáré 60+
  • Sertés culáré 80+
  • Sertés culáré koca
  • Sertés culáré fogyasztói
  • Sertés hólyag, száraz (disznósajt)
  • Sertés gyomor


Marha vékonybél:

  • 10 m csomagolt, import


Marha vastagbél

  • Marha vastagbél csomagolt fogyasztói, 5 m
  • marha vastagbél csomagolt osztályozott


Lóbél

  • 5 m-es csomagban


Csomagolt műbelek és sonka háló

  • Kollagén D40 10 m csomagolt
  • Kollagén D45 10 m csomagolt
  • Kollagén D50 10 m csomagolt
  • Kollagén D65 10 m csomagolt
  • Kollagén D50 konfekcionált (akasztóhurokkal klipszelt) (60 cm)
  • Fibrous D50 színtelen
  • Fibrous D50 füst színű
  • Fibrous D50 színtelen és füst színű konfekcionált (akasztóhurokkal klipszelt) (60 cm)
  • Fibrous D50 mahagóni
  • Fibrous D50 penészmintás
  • Fibrous D65 színtelen
  • fibrous D65 füst színű
  • Fibrous D65 színtelen és füst színű konfekcionált (akasztóhurokkal klipszelt) (60 cm)
  • Fibrous D95 füst színű 2 m/tekercs (disznósajtnak)
  • Fibrous D110 színtelen 2 m/tekercs (disznósajtnak)
  • Fibrous D110 színtelen, konfekcionált (50 cm)
  • Sonkaháló 16, 24 1m/csomag
Az oldal tetejére